Catrice matt velvet

В коллекции представлены стойкие косметические продукты, которые не боятся ни воды, catrice matt velvet слез радости, ни упорных тренировок. Дрейпинг, один из самых актуальных трендов, захвативших все мировые подиумы, приходит в повседневную жизнь с новой лимитированной коллекцией CATRICE Blush Flush. Разнообразие текстур и широкий выбор оттенков позволяют выделить скулы, расставить сияющие акценты, подчеркнуть контуры лица и добиться идеального тона кожи. Новый тренд, захлестнувший мировые подиумы, задает тенденции не только в моде, но и в макияже.

CATRICE представляет свою новую коллаборацию с одним из самых красивых немецких модных домов Kaviar Gauche, широко известным своими романтическими коллекциями свадебных платьев. 90-ые годы, возвращается к нам этой осенью, чтобы занять свое законное место в мире моды. Ik kon niet wachten om de nieuwe Catrice foundation en concealer uit te proberen, beiden hebben namelijk een lichte kleur die er ook écht licht uitziet. Zijn mijn gebeden dan eindelijk verhoord?

Ik heb afgelopen dagen zowel de Liquid Camouflage High Coverage Concealer als de Liquid Camouflage High Coverage Concealer gedragen. De concealer belooft elke donkere kring en pukkel te camoufleren. En behalve goede dekking, is er ook aan de houdbaarheid gedacht en zegt de concealer zelfs waterproof te zijn. Hij is verkrijgbaar in twee tinten. Ik laat je 010 Porcellain zien, de lichtste variant.

Deze foundation belooft pigmentvlekjes te verminderen, maar daar heb ik gelukkig nog geen last van. Deze foundation bedekt tevens onregelmatigheden en roodheden en belooft een medium tot hoge dekking. Ik kocht hem voornamelijk voor de kleur. De foundation is in vier tinten verkrijgbaar en begint deze keer niet bij 010 maar al bij 005! De concealer zit in een eenvoudige huls met sponsapplicator. De Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer is ietwat geel, maar ook heel erg licht.

Hij is licht genoeg voor mijn huidskleur! Ook dekt hij prima, zeker wanneer je foundation onder de concealer draagt. Wel vind ik het jammer dat er maar tinten verkrijgbaar zijn, want twee is wel erg weinig. Van mij mogen er nog wel wat meer lichte tinten komen, ook met roze en neutrale ondertoon.

Maar het begin is in ieder geval al gemaakt! Echt waterproof is de concealer niet, maar hij kan wel tegen een stootje. Hij blijft bijna de hele dag zitten, vooral onder mijn ogen. Op plekken waar de huid wat vetter kan zijn heeft de concealer het iets zwaarder. Maar ik heb niks te klagen, ik vind het een prima concealer. De foundation zit in een matglazen flesje, het ziet er stijlvol en duur uit.

Maar oh, wat lijkt de foundation geel! Zeker in vergelijking met de concealer. Zo geel als de Catrice Even Skin Tone Beautifying Foundation geswatcht lijkt, is hij gelukkig in gebruik helemaal niet. Hij is een beetje te geel voor mijn huidskleur, maar dat zie je bijna niet. Alleen bij de randen van mijn gezicht, als je heel goed kijkt. De foundation belooft medium tot volledige dekking, maar ik vind hem eerder licht tot medium dekken. Kijk maar naar de neus en de kleine pukkeltjes op mijn voorhoofd en kin.

Op de foto’s draag ik de foundation zonder poeder, maar die heeft hij wel nodig. Want zelfs met poeder gaat de foundation snel glimmen en glijden. Ik denk dat mijn huidtype er wat te vet voor is, zeker op de T-zone. 4 heb ik wel een touch-up nodig. Helaas, dit is niet mijn cup of tea. Een foundation die goed dekt en mat oogt, vind ik beter passen bij mijn huid.

Full-face met de concealer en foundation. Geen gezichtspoeder, wel bronzer en blush. Ik ben heel blij met de kleuren van de Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer en Even Skin Tone Beautifying Foundation. De foundation past helaas niet zo goed bij mijn huidtype, maar de concealer komt aardig in de buurt van mijn favoriete Collection concealer. Hij is nog iets te geel, maar wel heel erg licht, goed dekkend en lang houdbaar.

You May Also Like